innspurt-1844

Ann Maria er vår nye ettåring

Ann Maria er vår nye ettåring

Det neste året møter du dette ansiktet når du besøker KRIK Høyfjellssenter. Ann Maria kan du ofte finne med et imøtekommende smil i resepsjonen, i høyt tempo på fjelltur eller godt plassert i stampen. Hun er importert fra Danmark for å sørge for at du blir tatt godt i mot, og at du får den informasjonen du trenger. I sommer har hun tatt norskkurs, så ganske forståelig er hun også blitt. Ann Maria har vært frivillig flere sesonger tidligere, og tok TimeOut i fjor høst. Denne erfaringen kan komme godt med det kommende året.

“Jeg kommer tilbake fordi dette stedet har en stor plass i hjertet mitt. Det er fantastisk å få være med i et slikt fellesskap hvor Gud og det å tjene Ham har en sentral rolle i dagliglivet. Det jeg setter mest pris på i livet mitt er Jesus, mennesker og aktivitet i naturen. Dette kombinerer stedet på en god måte. Jeg vil gjerne være med å gi dette videre. Å jobbe med så mange flotte folk er rett og slett drømmejobben!”

Dette svarer Ann Maria på spørsmålet om hvorfor hun velger å komme tilbake som ettåring. Det er ingen tvil om at hun har mye å bidra med. Hun vil i løpet av det neste året vil sørge for at folk føler seg velkommen, at stampen er i god form og at de sosiale mediene er i live. Ønsk henne varmt velkommen, dette blir bra!

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing