Velkommen til fjells!

Det er ikke tilfeldig at Høyfjellssenteret ligger i Hemsedal. Her har vi fjell på alle kanter, og skaperverket like utenfor døra. Den lille bygda er legendarisk som vinterdestinasjon, men her er det like mye å finne på om sommeren også. 

Hemsedal Høyfjellssenter

Hemsedal Høyfjellssenter er et fjellhotell og bibelskole med Jesus i fokus. Selve hovedhuset er et hotell med 18 rom, store fellesarealer og et godt kjøkken. På tunet har vi fire hytter med eget kjøkken og oppholdsrom. Hyttene er perfekte for mindre grupper. Til sammen har vi plass til godt over hundre gjester. Her finner du alt du trenger for et behagelig og godt opphold i fjellet. 

IMG_20221022_204918-01

Hytteutleie

Hyttene våre har ca 10 sengeplasser, med mulighet for ekstra senger. De har eget kjøkken, oppholdsrom, badstue og flere bad fungerer de både for seg selv, og som en del av et større fellesskap. 

FV3A7819

For grupper

På Hemsedal Høyfjellssenter tar vi i mot grupper hele året, unntatt under fjellbibelskolene i juli og september-november. Vi ta gjerne i mot Student-grupper, KRIK-grupper, konfirmanter, sangkor, slektstreff eller skoleklasser. Vi har ekstra gode priser for skoleklasser i midtukene. 

Stedet har normalt 112 sengeplasser, inklusiv fire hytter på tunet. De tre hyttene har ca 10 sengeplasser og kan leies separat. For store grupper  kan vi utvide kapasiteten til ca 130. Alle rom på selve hotellet har bad med dusj og toalett.

Hemsedal er godt egnet for mange aktiviteter både sommer og vinter. Vi har mange aktiviteter vi kan tilby til grupper sammen med instruktør, og har gode avtaler for gruppepriser på heiskort om vinteren. Ta kontakt om du ønsker et skreddersydd teambuildingsopplegg.

Hemsedal Høyfjellsenter tilbyr gruppeopphold på leir- eller hotellstandard. Vi er vant til å arrangere brylluper og andre festligheter.