Festlokaler

Festlokaler

Hos oss kan du samle kjente og kjære til feiringer av bryllup, konfirmasjoner, slektstreff eller andre festlige begivenheter. Vi tilbyr overnatting, catering og servering. Matsalen tar opp til 80 spisende gjester, med muligheter for å fortsette festen i peisestuen.

På uteområdet vårt har vi blant annet fotballbinge, sandvolleyballbane, klatretårn og frisbeegolf som kan forvandle det hele til en aktiv festhelg for alle aldre. Høyfjellssenteret ligger nydelig til, omringet av storslåtte fjell og forfriskende fjelluft!

Matservering & Catering

Gjestfrihet er en av våre verdier, og derav også god mat. Våre kokker er både dyktige, kreative og erfarne, og stiller med god mat til ulike anledninger. Maten kan bestilles til selskap dere har her på Hemsedal Høyfjellssenter, da kan vi også være behjelpelige med oppdekking, servering og opprydning. Vi tilbyr også catering, hvor du kan bestille mat ut. Det er muligheter for tilpassinger med tanke på allergener eller spesielle ønsker, ta da kontakt så blir vi enige om noe!

Vi kan levere bestillingene i Hemsedal mot et transportgebyr på 240,-.

Previous slide
Next slide
Ta kontakt for priser og eventuelle ønsker/tilpassinger av din meny!

Meny

Overnatting og fasiliteter

Stedet har sengeplass til 122 personer, hvorav ca. 40 av disse er fordelt på 4 hytter. Høyfjellssenteret ligger noen kilometer vest for Hemsedal sentrum, og vi har derfor rikelig med boltreplass rundt oss til ulike leker og aktiviteter. Like bak hovedbygget ligger Forsamlingshuset, et sjarmerende bygg som tidligere er blitt brukt til vigsling, bønn- og lovsangssamlinger eller som et ekstra oppholdsrom. 

Kontakt oss!

Velkommen til Fjells!