DSCF5059-1024x683

Farvel til TimeOut 2018

Farvel til TimeOut 2018

Etter ti lange, gode uker har nå studenter og stab reist hjem igjen. Studentene reiser ikke tomhendte hjem igjen. Sammen har vi opp levd et sterkt fellesskap (Jeg visste ikke at det gikk an å bli så glad i noen på bare ti uker), turer gjennom mye vilt landskap og viktigst av alt, nye sider ved Gud. 

Hjertelig takk til alle som ville bruke denne høsten på KRIK Høyfjellssenter. Takk for alle bidrag til et rikt og variert fellesskap. Takk for alt vi har fått oppleve sammen, og takk Gud, for at Du er med oss alle dager!

Lykke til videre i livet, og hjertelig velkommen tilbake til Hemsedal ved en senere anledning!

Det er ingen som kan si det bedre enn de som har opplevd TimeOut selv. Dette er hvordan Erlend Kjærnsrød oppsummerte TimeOut: 

“Denne høsten har jeg vært 10 uker på bibelskolen TimeOut på KRIK Høyfjellssenter i Hemsedal. Det har vært fantastisk! Mitt livs beste investering. Mange eeenormt flotte folk, et unikt fellesskap og fine turer i et vakkert landskap. Tusen takk til alle dere jeg har fått være sammen med disse ukene!  Men mye viktigere enn fine naturbilder er det at jeg har fått oppleve en masse med Gud, og at Han har fått forandre meg. Det er stort. Gud er god! Og trofast! Våre omstendigheter kan skifte. Våre situasjoner og våre følelser kan skifte. Men Guds godhet er like konstant. Tenk at himmelens og jordens skaper – Han som har skapt de flotte fjellene i Hemsedal – også har skapt oss, frelst oss og vil ha fellesskap med oss! Og jeg har fått erfare at Jesus og det Han har gjort for oss er det eneste skikkelig solide fundamentet vi kan bygge livet vårt på. Det er ikke noe jeg fikser sjøl, eller noe jeg har fått til. Men Jesus har elsket oss og gitt seg selv for oss og beseiret døden en gang for alle. Det gir meg glede og fred, og gjør at jeg frimodig kan si: Jeg elsker Jesus! Ikke fordi JEG har skjønt noe spesielt, men fordi Han har gjort alt for meg og elsket meg først! Halleluja! #takknemlig #timeout2018 @KRIKHøyfjellssenter” 

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing