TimeOut

En høst som kan forvandle livet! For deg som ønsker å gå dypere i Bibelen, vokse i kjennskap til Gud og vokse som Jesu etterfølger.

Ta et steg til siden.

Tok du kanskje aldri en bibelskole, men skulle ønske du gjorde det? Eller lengter du rett og slett etter å lære mer om Gud, Bibelen og deg selv?

TimeOut er en unik sjanse til å stoppe opp og ta deg tid. For på TimeOut har vi nettopp det.

Om kurset

Fjellbibelskolen TimeOut er en investering i livet hvor du blir tatt av ”banen” i 12 uker, for å ta en skikkelig TimeOut — ikke for å ha ferie, men for å bli utfordret til å ta noen nye skritt, til å finne nye gode rutiner i hverdagen, endre taktikk eller til kanskje å skifte kurs.

Vi ønsker at du skal få et solid fundament i kristenlivet ditt, å kunne basere livet mer på sannheter fra Guds ord, enn poulære meninger og kulturelle trender. Vi ønsker å inspirer og utrust deg til å fortsette vekste i disse sannheter også etter at skolen er ferdig.

TimeOut skaper et livsnært fellesskap hvor hver enkelt deltaker har en unik plass. Gjennom å være ærlige om livet og å lære hverandre bedre å kjenne, finner vi også mer ut om hvem vi selv er, og hvem Gud har skapt oss til å være! Og det han først og fremst har skapt oss til er ikke til religion, men til en relasjon med Ham som Far, skaper, frelser og som Herre!

Aktiviteter og Undervisning

TimeOut gir inspirasjon og rom for fordypning i Guds ord, refleksjon, livsgrupper, og en-til-en samtaler. Samtidig blir det mye lek og moro sammen med en god gjeng med studenter som får boltre seg i fjellheimen, klatretårnet, slakk lineparken, sandvolleyballbanen, ballbingen, frisbeegolfbanen, boblebadet og etter hvert også i snøen!

Info og priser

Tidspunkt: 4. sept – 25. nov 2022
Alder: 20 – 40 
Pris: 33 900,- (+ påmeldingsavgift 4000,- refunderes ikke dersom avmelding)
Søknadsfrist: Fortløpende opptak fra 1. januar.
Maks antall deltakere: 36

Når Gud er midtpunktet i et fellesskap forpliktet til å leve livet sammen, og hvor de rundt deg vil det beste for deg, er det utrolig hvor sterkt felleskapet kan bli.

Dette sier tidligere studenter

TimeOut - en sjelden mulighet til å stoppe opp for å bli bedre kjent med Han som er opphavet til alt og alle. Med fantastiske ledere, god undervisning, flotte naturopplevelser og et unikt fellesskap har denne høsten vært en viktig livsinvestering jeg aldri ville vært foruten.
Olga
Olga Margrethe Olsen
TimeOut har vært en fantastisk tid hvor jeg har fått økt tørst og sult på å følge Jesus og ha Ham som Herre i livet! Anbefaler TimeOut på det sterkeste!
Andreas
Andreas Therkelsen

TimeOut er sannsynligvis den beste og viktigste investeringen jeg har gjort i eget liv.

TrondT2-edit
Trond Thorsen

Jeg elsker å kombinere friluftsliv — å erfare Guds skaperverk på nært hold, formidling av Guds ord og Jesus-fokusert personlig vekst. Og jeg tror TimeOut tilbyr den perfekt blandingen av disse tre elementene.

Torben Brandt
Torben Brandt

For meg har TimeOut vært livsviktig. Aldri før har jeg lært så mye bra om vår gode Gud. Gud er vanvittig kul, Han. Det var inspirerende å være på TimeOut. Jeg koste meg noe helt enormt! Uker på TimeOut har stor verdi!

Ingeborg Lund Mathiesen
Ingeborg Lund Mathiesen

TimeOut, livets viktigste investering! Relasjonen min til Gud har blitt styrket, og jeg har fått venner for livet. TimeOut anbefales på det sterkeste!

Oskar Sunde2
Oskar Sunde

Bilder