For to tusen år siden ga Jesus befalingen om å gå ut.
Nå er det din tur …

TimeToGo:
Internasjonal

Er du klar for et eventyr med Gud?

Ønsker du et verdensbilde som er mer slik Han ser det?
Ønsker du en tro som er mer bygd på erfaring og ikke bare på teori?
Ønsker du å lære hvordan leve et liv etter Guds hensikt?

Hvis svaret ditt er JA til noen av disse spørsmålene, så er TimeToGo noe for DEG!

Om kurset

Å vokse i å kjenne Jesus er ikke bare en selvsentrert greie. Det er viktig at vi lærer å se utover og tjene andre, som Hans hender og føtter her på jord. TimeToGo gir muligheten til å oppleve dette både i Norge og i utlandet. Målet er å lære å leve misjonalt for Guds rikes formål uansett hvor du er.

TimeToGo: Internasjonal starter i januar 2020 med 2 uker forberedelse/utrustning. Deretter sendes team på to måneders Outreach til Tanzania og Jordan, før det hele avsluttes med noen dagers debrief i Hemsedal. Teamtiden for Hemsedals-teamet varer til slutten av mai. I tillegg til selve teamtjenesten, vil disse kunne ha deltidsjobber ved siden av.

Tanzania

Gjennom de to månedene vil studentene være med i det lokale arbeidet med varierende prosjekter. Oppgaver kan inkludere sportsaktiviteter for ungdom, undervisning av barn, disippelgjøring av skole-lærere, å gi omsorg for foreldreløse, utdeling av mat, preking på landsbygda og bygging av hus. Kvalifiserte studenter kan også være med på månedlige helseklinikker.

Jordan

I løpet av de to månedene vil deltakerne bygge relasjoner, samtidig som de bidrar på et lokalt engelsk skolesenter for voksne Jordanere. De har også mulighet til å hjelpe til med f.eks barnearbeid, kvinnearbeid, kaféer, praktisk arbeid (f.eks byggeprosjekter) og lignende. I løpet av perioden kan det bli muligheter for å besøke andre steder og misjonærer, og lære av disse. De siste ukene vil de jobbe med en lokal organisasjon som driver krisehjelp til syriske flyktninger, der deltakerne vil få forskjellige oppgaver.

Info og priser

Tidspunkt: 8. jan 2020 – 27. mar 2020
Pris: 25 900,- for de første to ukene med undervisning i Hemsedal, 2 mnd Outreach (inkluderer transport, kost og losji) og tre dager debrief i Hemsedal
Søknadsfrist: 25. nov 2019
Påmeldingsavgift: 3 000,- (i tillegg)
Refunderes ikke ved avmelding

Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende. (Matt. 28:19-20)

Dette sier tidligere studenter

Bilder