IMG_0588

Flotte senioruker i fjellet

Flotte senioruker i fjellet

De siste to ukene har vi arrangert fjelluker for seniorer her på Hemsedal Høyfjellssenter! Det har vært to fine uker fylt med god undervisning og mange flotte turer.

Hver dag fikk seniorene valget mellom tre ulike turer, og her har alt fra guidet tur i vakre Hydalen, til bestigning av den tøffe toppen Kyrkjebønnøse stått på menyen. Populært var det også da Ola Arnfinn Haraldset, som jobber her på huset, tilbød seg å ta med seniorene til en av sine hemmelige multesteder! Denne turen resulterte i dagsfersk multekrem til dessert siste kveld. Irene og Annette på kjøkkenet har sørget for at ingen har gått sultne, og fått mye velfortjent skryt for fantastisk mat!

Hver morgen startet med tydelig og god undervisning av henholdsvis Tove Rustan Skaar i uke l og Kurt Hjemdal i uke ll. Kveldene ble ledet av vertskapsparene Hilde og Alf Halvorsen, og Reidun og Torstein Husby. Helge Juliebø stilte som turleder.

Et av høydepunktene i uke l var fellesturen med buss til Utladalen. Her gikk alle så langt de ville selv innover dalen, og de aller sprekeste fikk sett Vettisfossen, som med sitt fall på 275 meter er Nord-Europas høyeste uregulerte fossefall. 

I uke ll var et av høydepunktene sangkveld med Kjell Ivar Aase og forsangere. Kvelden var lagt opp som en gudstjeneste, med både gode gamle og nyere sanger i skjønn forening. Mange er enige om at de sjelden har hørt så kraftig og god allsang som de hørte i peisestua på denne leiren!  

Flere bilder fra seniorukene følger under. Takk for i år, og velkommen tilbake neste år! 

PS! Påmelding for neste års fjelluker for seniorer åpner 1. desember kl. 10.00.

Previous slide
Next slide

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing