thumbnail_priscilla-du-preez-jjMvkdunYt8-unsplash GOOD Q

Sett fokus på Bibelen med våre nye Fokus-helger

Sett fokus på Bibelen med våre nye Fokus-helger

Fokus-helger

Få en dypere forståelse av bibelens grunnleggende prinsipper.

Bibelen har kraft til å «oppdra» hver og en av oss til å leve rett (2. Tim 3,16). På Fokus-helgene kan du bli styrket av sannheten i Guds ord, der målet er å utvide både hodet og hjertet. Hver helg setter vi søkelys på et kjernetema i Bibelen (se under). Kurset er bygd opp for å utruste både nye og modne etterfølgere av Jesus. Vi vil utforske Bibelen sammen og spørre Den Hellige Ånd om å lære oss, forvandle oss og styrke vår tro.

Det blir tre kurshelger med forskjellige temaer. Helgene er i januar, april og juni 2022. Fjellbibelskolens hovedleder Marcus Yoars skal undervise om temaene Å følge Jesus, Den Hellige Ånd og Levende fellesskap. Undervisningen er på engelsk, og for alderen 20+.

Hver Fokus-helg starter fredag kl. 19.30 med middag (undervisning starter kl. 21.00) og avsluttes søndag med varm lunsj kl. 13.00.

Påmelding skjer til hver enkelt av helgene, og du kan lese mer om hver helg på linkene under. Pris per kurs er 1990,- eller 5490,- (tilbud) for alle tre kurshelgene. Ønsker du å melde deg på alle tre Fokus-helgene er det et eget valg (boks) under Fokus-helg I.

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing