DSCF2934

Fortsatt ledige plasser til vårt 12-ukers bibelskolekurs i høst.

Fortsatt ledige plasser til vårt 12-ukers bibelskolekurs i høst.

Stans og innse at jeg er Gud (Salme 46:11)

TimeOut
for deg som ønsker å gå dypere i Bibelen, vokse i kjennskap til Gud og vokse som Jesu etterfølger.

Ta et steg til siden. Tok du aldri bibelskole, men skulle ønske du gjorde det? Eller lengter du etter å lære mer om Gud, Bibelen og deg selv? TimeOut er en unik sjanse til å stoppe opp i livet – for på TimeOut har vi tid til nettopp det.

På Fjellbibelskolen TimeOut blir du tatt av ”banen” i 12 uker — ikke for å ha ferie, men for å bli utfordret til å ta noen nye skritt, til å finne nye og  gode rutiner i hverdagen, endre taktikk eller kanskje til og med skifte kurs. I håndballkamper er TimeOut et «must». Kanskje trengs det også i livet?

Vi ønsker at du skal få et solid fundament i kristenlivet ditt, å kunne basere livet mer på sannheter fra Guds ord, enn populære meninger og kulturelle trender. Vi ønsker å inspirere og utruste deg til å fortsette å vokse også etter at skolen er ferdig.

TimeOut skaper et livsnært fellesskap hvor hver enkelt har en unik plass. Gjennom å være ærlige om livet og å lære hverandre bedre å kjenne, finner vi også mer ut om hvem vi selv er, og hvem Gud har skapt oss til å være. Gud har ikke skapt oss til religion, men til en relasjon med Ham som far, skaper, frelser og som Herre! Velkommen til en høst som kan forvandle livet – en investering!

PRAKTISK INFO

Tidspunkt: 6. sept – 27. nov 2020
Alder: 20 – 40 år
Pris: 32 000,- + påmeldingsavgift 3900,- (refunderes ikke dersom avmelding)
Maks antall deltakere: 36

DETTE SIER TIDLIGERE STUDENTER

Olga Magrete (22)

Timeout – en sjelden mulighet til å stoppe opp for å bli bedre kjent med Han som er opphavet til alt og alle. Med fantastiske ledere, god undervisning, flotte naturopplevelser og et unikt fellesskap har denne høsten vært en viktig livsinvestering jeg aldri ville vært foruten.

TimeOut har vært en fantastisk tid hvor jeg har fått økt tørst og sult på å følge Jesus og ha Ham som Herre i livet! Anbefaler TimeOut på det sterkeste!

Andreas Therkelsen (28)

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing