Bestill Ivermectin tabletter på nett uten resept

Ivermectin 3mg ivermectin tabletter apoteket på apoteket

Ivermectin kan brukes til å behandle skabb og ulike ormeinfeksjoner. Skabb er forårsaket av Sarcoptes scabiei (skabbmidd). Kløeplagene kan oppstå 1 til 4 dager etter infeksjonen. Det er ofte bare kløe uten hudavvik; disse kommer senere. Ivermectin lammer musklene til visse parasitter.

Behandling med ivermektin 200 µg/kg er en engangsbehandling, men må gjentas etter 14 dager og er da like effektiv som en enkelt påføring av permetrin eller lindan.

Ivermectin har vært på det internasjonale markedet siden 1987. Det er tilgjengelig uten resept i tablettform i vårt apotek under merkenavnet Stromectol.

Parasittiske infeksjoner kan være plagsomme hele året. Det er her antiparasittiske medisiner kommer inn, som behandler milde til dødelige infeksjoner. Stromectol (Ivermectin) er et svært effektivt antiparasittisk legemiddel godkjent for bruk hos mennesker for å behandle visse tropiske sykdommer.

Den behandler flere typer parasittiske infeksjoner, inkludert elveblindhet, skabb og hodelus. Det virker ved å forstyrre parasittens nervesystem, forårsake lammelse og død. Dette gjør det effektivt til å drepe parasitter i både voksen- og larvestadier. Stromectol er tilgjengelig i tablettform (3 mg, 6 mg og 12 mg) og kan tas oralt.

Så du kan kjøpe Stromectol uten resept fra vårt nettapotek. Vi er forpliktet til å fortsette å gi deg medisiner av høyeste kvalitet.

Hva er Stromectol?

Stromectol med virkestoffet ivermectin er en bredspektret medisin mot ulike parasittiske sykdommer. Disse infeksjonene kan blokkere vår evne til å absorbere næringsstoffer, og hindre oss i å få optimale næringsstoffer fra maten vi spiser. Parasitter er også en distraksjon for immunsystemet.

Derfor regnes Stromectol som et universalmiddel for et bredt spekter av parasittiske invasjoner. Den har bevist sin effektivitet i mer enn 30 år. Når de brukes i henhold til anbefalte retningslinjer, anses Stromectol-tabletter som trygge for mennesker.

Indikasjoner

Bruk Stromectol for å behandle følgende tilstander:

  • Onchocerciasis (elveblindhet)
  • Strongyloidiasis
  • Skabb
  • Lymfefilariasis (elefantiasis)

Stromectol er også mye brukt hos mennesker for å behandle tilstander som hodelus, skabb og rosacea.

Off-label bruk

Stromectol har mange potensielle effekter for behandling av en rekke sykdommer, med dets antimikrobielle, antivirale og antikreftegenskaper som fungerer som et vidundermiddel. Det er veldig effektivt mot mange mikroorganismer, inkludert noen virus. Foreløpig er de antivirale egenskapene til ivermectin in vitro klare mot flere virus (for eksempel som en behandling for COVID-19), men forskerne gir ikke en klar definisjon av årsaken til denne egenskapen til stoffet.

Hva gjør Ivermectin?

Den aktive ingrediensen Ivermectin er et avermectin, en klasse av potente, bredspektrede antiparasittiske midler avledet fra fermenteringsproduktene til Streptomyces avermitilis.

Legemidlet forårsaker parasittdød hovedsakelig gjennom selektiv binding og høy affinitet til glutamatstyrte kloridkanaler som finnes i nerve- og muskelceller hos virvelløse dyr. Parasittene blir bokstavelig talt drept innenfra da stoffet virker på selve essensen av kroppen deres.

I tillegg, ved å åpne kloridkanalene i muskelcellene i rundormens svelg, slapper stoffet av i halsmusklene, noe som gjør det umulig for ormen å spise. Legemidlet forårsaker også forstyrrelse av embryogenese hos kvinnelige parasitter gjennom intrauterin skade og degenerasjon av parasittene.

Behandling med Stromectol sikrer rask forsvinning av mikrofilariae fra de perifere lymfekarene i huden, med en langvarig effekt; den høye løseligheten av ivermektin i lipider resulterer i dens utbredte fordeling i hele kroppen. Ivermectin er veldig trygt for virveldyr fordi det ikke krysser blod-hjerne-barrieren.

Dosering

Stromectol er tilgjengelig i tablettform og inneholder 3 mg, 6 mg eller 12 mg ivermektin. Det administreres basert på pasientens vekt og kan variere avhengig av pasienten og den spesifikke tilstanden som behandles. Det er også noen restriksjoner for barn.

Bruksskjemaet er forskjellig: for noen tilstander er en enkelt dose tilstrekkelig, for andre må kurset gjentas. Vanligvis blir voksne pasienter foreskrevet 6-12 mg av stoffet om gangen.

Hvordan bør du bruke Stromectol?

Stromectol tabletter bør tas to timer før eller to timer etter et måltid. Denne medisinen tas vanligvis på tom mage. Det bør tas med et fullt glass vann. Dette gjør det mer effektivt absorbert i blodet og fordelt over hele kroppen. Det er viktig å ta denne medisinen til omtrent samme tid hver dag for å kontrollere sykdommen fullt ut.

Hvor raskt virker Stromectol?

Hvor lang tid det tar før stoffet virker avhenger av hvilken type infeksjon som behandles. For noen infeksjoner, for eksempel skabb, kan stoffet begynne å virke innen noen få timer etter inntak. Ved andre infeksjoner, som for eksempel elveblindhet, kan det ta flere måneder før du ser bedring.

Hvor kan jeg kjøpe Stromectol uten resept i Norge?

Vårt nettapotek er den optimale løsningen rettet mot å forbedre livskvaliteten til våre pasienter. Du kan finne og bestille hvilken som helst medisin raskt og billig. Vi tilbyr kun høykvalitets og sertifiserte generiske legemidler og leverer til hvilken som helst adresse spesifisert i bestillingen.

Vår nettjeneste lar oss også gi informasjon om hver produsent og detaljer for hver pille. Dette informasjonsnivået, sammen med prisen, er ment å gi kundene kunnskap slik at de kan kjøpe Stromectol uten resept.

Hvor mye koster Ivermectin på apoteket?

Det tradisjonelle alternativet er å betale fra egen lomme på et apotek. Nettapoteker har imidlertid ofte mye lavere priser i Norge. Hvis prisen er hovedproblemet ditt, velg det rimeligste alternativet.

Generiske medisiner har samme aktive ingrediens, dose og antall piller som merkeversjonen. Forskjellen ligger i prisen, da den generiske er flere ganger billigere. Gjennomsnittsprisen for Stromectol 30 piller er 1200 kr på apoteket. På vårt nettapotek er prisen for 30 piller Stromectol 778 kr. Med andre ord, ved å bytte til generiske legemidler kan du redusere kostnadene uten å ofre kvaliteten.

Hva er de mulige bivirkningene?

Bivirkningene av ivermectin på kroppen varierer avhengig av individuell toleranse og dosering. De vanligste bivirkningene er kvalme og en generell dårlig magefølelse, svimmelhet og hodepine. Ulike hudsykdommer, spesielt utslett, er også vanlig nok.

Svært sjeldne øyereaksjoner som oppstår etter bruk av dette legemidlet inkluderer øyelokkødem, konjunktivitt, keratitt, optikusnevritt, chorioretinitt og choroiditt. Disse tilstandene forårsaker ikke synstap, krever ikke bruk av kortikosteroider og kan lett behandles med aktuelle midler.

Hvem bør ikke ta antiparasittiske medisiner?

Følgende personer bør unngå å ta Stromectol for å redusere risikoen for komplikasjoner:

  • pasienter med leversvikt
  • personer med nyresykdom
  • personer med svekket immunforsvar.
  • Denne medisinen brukes ikke til å behandle barn som veier mindre enn 15 kg.

Stromectol anbefales ikke til bruk under graviditet. Den skadelige effekten av stoffet kan lett overføres til fosteret eller ammende baby.

Blant de relative kontraindikasjonene for bruk av dette legemidlet kan også nevnes allergi mot Ivermectin eller hjelpestoffer i tabletten.

Hvilke stoffer kan interagere med Stromectol?

Noen legemidler kan samhandle med ivermektin: angstdempende medisiner som lorazepam og klonazepam; beroligende midler som fenobarbital og butalbital; antiepileptika som valproinsyre.