Ansatte

Ansatte

Gudmund Juliebø

Daglig leder
E-post: gudmund@fjells.no

Gudmund holder tannhjulene i gang på Hemsedal Høyfjellssenter. Han har mange og varierte arbeidsoppgaver, blant annet booking, PR, økonomi, arrangement og personal.

Helene Juliebø

Kurskoordinator
E-post: helene@fjells.no

Helene er involvert i Fjellbibelskolen, oppfølging av ansatte og frivillige, og jobber med stedets innhold. Hun har vært leirsjef for Familiepåske i en årrekke.

Anne Rut Kjøllesdal

Kurskoordinator
E-post: annerut@fjells.no

Anne Rut er utrolig allsidig – og har hatt de fleste roller på stedet. For tiden er hun mest involvert i Fjellbibelskolen. Hun har også ledet Påsketreff i mange år

Marcus Yoars

Kommunikasjons- og markedsansvarlig
E-post: marcus@fjells.no

Marcus er PR-ansvarlig, og har også hovedansvar for lyd og tekniske duppeditter. I tillegg er han nå hovedleder for Fjellbibelskolen. Marcus er en dyktig underviser og lovsangsleder.

Kerstin Glindemann

Frivillighetsleder og husøkonom
E-post: kerstin@fjells.no

Kerstin har vært innom mange av Høyfjellssenterets poster, men nå sitter hun som leder for de frivillige som jobber på Hemsedal Høyfjellssenter.

Irene Berland

Kjøkkensjef
E-post: irene@fjells.no

Irene er kjøkkensjef på Høyfjellssenteret, og gleder oss alle med deilig og variert mat. Denne dama får det virkelig til å smake!

P1011577

Annette Larsen

Kokk

Annette har gått kokkeskole i Alaska. Etter hederlig innsats som praktisk stab og frivillig i året som har gått, er vi glade for at hun nå vil diske opp med lekre retter i sesongene som kommer.

Ola Arnfinn Haraldset

Vaktmester

Ola Arnfinn er vaktmester på huset, og fikser det som trengs å fikses; eller pusses opp!

P1011590

Mari Sjølie

Ettåring
E-post: mari@fjells.no

Som ettåring holder Mari i mange tråder. Hun sjonglerer vertskap, stamp, mail og telefon, påmeldinger, nettsider og sosiale medier mm. Er du heldig får du oppleve henne bak pianoet!