Visjon

Vi ønsker å inspirere og utruste mennesker til å kjenne Jesus og følge Han.

Hemsedal Høyfjellssenter

Hemsedal Høyfjellssenter er et rusfritt kurssted og hotell med kristen profil. Fjellbibelskolen er en del av stedets kursvirksomhet. Stedet har over hundre sengeplasser fordelt på hovedbygningen og fire hytter. I løpet av året har vi mange leirer, arrangementer og ikke minst tilreisende grupper på besøk. Hemsedal Høyfjellssenter er også egnet for bryllup og andre feiringer.

Beliggenhet

Hemsedal Høyfjellssenter ligger idyllisk til i grenda Lio. Bare ei mil fra Hemsedal sentrum og 8 km fra Hemsedal skisenter ligger vi perfekt plassert for gode opplevelser sommer og vinter. Plasseringen midt i Norge gir kort reisevei fra både Oslo og Bergen.

Hytteutleie

Vi har fire flotte hytter med eget kjøkken og flere bad. Disse egner seg godt til familien, vennegjengen eller en forening. Hyttene har opp til 10 sengeplasser fordelt på 5 rom, med mulighet for noen ekstra madresser på gulvet.

Vil du bli giver?

Historie

Flere i KRIK-miljøet gikk i flere år med drømmen om et kortere bibelskolekurs i de norske fjellene. De gikk sammen for å be for et slikt sted og drømmen begynte å vokse. Sammen med lokale krefter ble Hemsedal Fjellhotell kjøpt opp, og KRIK ble med på laget for å fylle det med innhold. I 2005 åpnet stedet for drift, og allerede året etter var bibelskolekursa Opptur og Timeout etablert. 

Vil du bli giver?