IMG_5304

Rause menn på Mann

Rause menn på Mann

Etter at våren bråsnudde i døra, ble det likevel vinterfest i Hemsedal. Over hundre menn var samla, og det gir god trøkk uansett hva som skjer. Mange har vært i bakken, eller på topptur. Noen har pumpet adrenalin og testosteron på snøscooteren eller i en frossen foss. Noen har slappet av, og tatt seg tid til den gode samtalen, enten i stampen eller foran peisen. Alle har fått med seg de solide møtene med gripende taler, brorskap og lovsang med trøkk!

Denne helga gikk kollekten til Primary Needs. I år ble det ny giverrekord, og 74 300,- ble samlet inn. For denne summen alene kan legene hjelpe nesten 3000 Jiggers-rammede, eller bygge 22 hus for enker med barn. Slik får Mann 2019 ikke bare innvirkning på deltagere og stab, men langt utenfor våre egne grenser. 

Primary Needs er en liten organsisasjon som driver hjelpearbeid rettet mot medisinsk akuttmedisin og å bygge hus. Gjennom Medical Camps får mange tusen livsreddende helsehjelp fra leger. I tillegg er Primary Needs involvert i å bygge hus for enker med barn. Hus blir bygget av lokale håndverkere, med økonomisk støtte fra givere i Norge.

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing