OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svein takker for seg etter 14 år

Svein takker for seg etter 14 år

TAKK SVEIN!

Onsdag 29. mars hadde Svein Undrum sin siste kjøkkenvakt her på Hemsedal Høyfjellssenter. Han disket opp kyllingfilet m/tilbehør til hovedrett og fruktsalat til dessert – som alltid med lovord fra husets gjester, frivillige og ansatte.

Mandag inviterte “Takk til Svein”-komiteen ansatte, frivillige og venner i bygda til en avskjedslunsj for hedre kokkelegenden vår. Flere benyttet seg av anledningen for å hedre Svein med gode ord om hvem han er, hva han har betydd for stedet og det solide matryktet han har vært med å skape for Hemsedal Høyfjellssenter. 

En rev i gave

Hedersgjesten fikk seg en real overraskelse når en utstoppa rev ble trillet inn som avgjedsgave. Historien om reven er en aldri så liten vandrerhistorie blant husets venner, Svein har nemlig selv hatt et ønske om å stoppe ut reven i 12 år uten at dette har blitt gjort. Lite visste han at reven var fjernet fra sitt faste oppholdssted, som en gave fra mange frivillige som har stått side ved side med Svein under hans tid som kjøkkensjef og kokk.

Rekordsetter

Det er ikke uten grunn at Svein er en kokkelegende for oss. Med sine 14 år, 7 måneder og 8 dagers ansettelse er Svein den som har jobba på Hemsedal høyfjellssenter lengst av de som har slutta. I løpet av tiden har han jobbet med ca. 275 frivillige medarbeidere, i tillegg til tursjefer, programstab og faste ansatte. 

Vi vil savne Svein som alltid byr god mat, et smil, en kommentar, gode råd og unike historier fra en lang og innholdsrik kokkekarriere. Vi ønsker deg lykke til som sørlending!

Del dette!

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing